• Telefontider

  Mandag:07.30 - 16.30
  Tirsdag:07.30 - 16.30
  Onsdag:07.30 - 16.30
  Torsdag:07.30 - 16.30
  Fredag:07.30 - 15.00
 • A Data - Sjælland

  Rødovrevej 253C
  2610 Rødovre
  Tlf. +45 38 77 00 40

  A Data - Jylland

  Torsted Allé 67
  8700 Horsens
  Tlf. +45 38 77 00 40

 • Læger & Fodterapeuter
  38 77 00 40

  Tandlæger
  36 34 01 00

Den professionelle softwareleverandør
til det professionelle sundhedsvæsen

I mere end 25 år har A-Data udviklet programmel til den primære sundhedssektor i Danmark.  WinPLC udvikles, markedsføres og supporteres af A-Data.

A-Data er, som det eneste systemhus der udvikler programmel til den primære sundhedssektor i Danmark, guld-certificeret Microsoft Partner.

I 2008 overtog A-Data Tandlægernes Data og de to virksomheder, begge med en lang historie, er gradvist blevet til én.

A-Data er totalleverandør til klinikken og leverer både software og hardware. Det er vigtigt for os at sørge for at klinikken har de værktøjer, der gør arbejdet i hverdagen lettere.

Kvalitet i hverdagen

C++ og C-sharp er de programmeringssprog, eller udviklingsværktøjer, vi har brugt til udviklingen af WinPLC. Valget er naturligt faldet herpå, da disse er blandt de sikreste og mest stabile værktøjer. Til sammenligning er de samme sprog brugt til udvikling af Microsofts egen Office-pakke. Denne status er vi ene om at have, og det er en af mange årsager til den høje kvalitet!

På samme måde har vi oparbejdet et detaljeret kendskab til sundhedssektoren, og til driften af  - og dagligdagen i - en lægeklinik. Ligeledes har vi etableret en sund kontakt til de relevante myndigheder og institutioner. Så både hvad angår det tekniske og det administrative, er vi blandt de mest erfarne aktører på markedet.

Lille - men hurtig

A-Data er en lille, stærk virksomhed med den primære sundhedssektor som kundesegment. Vi beskæftiger os med at udvikle journalføringsprogrammel til den alment praktiserende læge, speciallægen, tandlægen og fodterapeuten. Firmaet har igennem de sidste 25 år samlet mere erfaring og know-how end de fleste! Mange kender vores gode, gamle DOS-PLC. Stabiliteten, hastigheden og brugervenligheden har altid været i højsædet og de samme parametre har gjort sig gældende i udviklingen af WinPLC - vores flagskib.

Vi har en utrolig bred vifte af funktionalitet der dækker stort set alle klinikkers behov. Ved tæt samarbejde og konstruktiv dialog med vores kunder, har vi nu et af Danmarks bedste journalføringsprogrammer.

Service i højsædet

Vi ved, at en dagligdag i lægeklinikken ikke beregner IT-problemer med ind i kalenderen. Det skal bare fungere. Hos A-Data har vi et veluddannet Hotline-team, der hjælper hurtigt og effektivt med spørgsmål til såvel WinPLC som hardwareproblematikker.

A-Datas historie

- Brødrene Jørgen og Flemming Granborg starter deres firma. De har egentlig fokus på et helt andet forretningsområde, men er snart i gang med udviklingen af et elektronisk lægejournalsystem. Jørgen er uddannet læge, og kan se ideen i, og behovet for netop sådan et system.

1988

- Firmaet er med til at udvikle de første elektroniske recepter, og sender én af de første af slagsen på gaden i Danmark.

1990

- Firmaet skifter navn til A-Data, og koncentrerer sig nu primært om udvikling af programmel til den primære sundhedssektor i Danmark, med lægejournalsystemet PLC Classic.

1995

- A-Data åbner kontor i Jylland.
- Implementering af PLC på kardiologisk afdeling på Glostrup Sygehus.

2004

- WinPLC - det Windowsbaserede lægejournalsystem.

2005

- A-Data udvikler Læs-Ind system for offentlig fakturering. Det udvikles for ISS

- Document A/S (tidligere JWN Data A/S), og håndterer scanning og fortolkning af mere end 200.000 fakturaer pr. måned.

2008

- A-Data bliver Microsoft Gold Certificeret.
For at blive certificeret kræves der en meget høj kvalitet og kompetence på adskillige områder

- et kvalitetsstempel som vi er stolte af.

- A-Data overtager Tandlægernes Data, og de to firmaer flytter til Rødovre i nye lokaler.

- A-Data har, som én af de få, været med til at udvikle Det Fælles Medicinkort.

2009

- Udvikler Læs-Ind klippesystem for offentlig fakturering, efter tilskudssystemet ophører. Udviklingsopgave for ISS

- Document A/S

- A-Data implementerer det nye diagnosesystem ICPC-2

2013

A-Data lancerer - som de første på markedet - Fælles Medicinkort og CPR-opslag til tandlæger i programmet TDjournal.

WinPLC og TDadmin/TDjournal opnår certificering til Windows 8. A-Data udnævnes atter til Microsoft Gold Certified Partner.